cerere GM Cipilica
3 participanți
Pagina 1 din 1
cerere GM Cipilica
Nume (in joc): Cipilica
De ce vrei sa fii GM: in primul rand sa protejez serverul si sa il pastrez asa cum doreste detinatorul , dar pot modifica forumul foarte mult, si cum am mai spus sa protejez serverul, sa ajut playerii, (nu sa dau item lvl etc...) adica sa ii ajut cu programul serverului etc..... cam atat am de spus . multumesc anticipat
Ai mai fost vreodata GM: da
Poti aduce minim 5 playeri pe server: incerc sa aduc cati pot (adica sa postez srv pe unde pot si mai ales la mn in lista)
De ce vrei sa fii GM: in primul rand sa protejez serverul si sa il pastrez asa cum doreste detinatorul , dar pot modifica forumul foarte mult, si cum am mai spus sa protejez serverul, sa ajut playerii, (nu sa dau item lvl etc...) adica sa ii ajut cu programul serverului etc..... cam atat am de spus . multumesc anticipat
Ai mai fost vreodata GM: da
Poti aduce minim 5 playeri pe server: incerc sa aduc cati pot (adica sa postez srv pe unde pot si mai ales la mn in lista)
cipilica- Mesaje : 1
Data de înscriere : 10/11/2010
ma...da idul tau sa vorbim
eo sunt gm-ul lui yuly de incredere si pe mn nu ma da pe altul...lasa si tu ceva de contact!!!!sa te contacteze altfel km vrei????
[GA]Th3CoCaCoLa$$- Mesaje : 6
Data de înscriere : 11/11/2010
Varsta : 29
Localizare : In SpaT3Le thaU;x..
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum